Pintura Mural Painting Mural Duvar Resmi 壁画 Väggmâining Wandmalerei चित्र

Mural painting:
joan raven has created murals in different areas; children rooms, businesses, hotels ....
see job blog that focuses its recent creation, in a wine cellar, which use organic and biodynamic agriculture. along with other examples of their work.
Joan raven, offers his work to people, businesses, decorators ... in his works, mixed the theme proposed by the client at the same time, which adds universal concepts with an artist's own character

Pintura Mural Painting Mural Duvar Resmi 壁画 Väggmâining Wan भित्ति चित्र

Pintura Mural Painting Mural Duvar Resmi 壁画 Väggmâining Wan भित्ति चित्र
CREUS que creus-kreuz-cross-croix-croce / fotografia de TXELL TORT

dijous, 22 de març del 2012

quadríptic editat per Albet i Noya.


A Esglaons d’alquímia es representen els quatre elements emparentats amb els quatre pals de la baralla (joia / joc): Els bastons, representats pel «Cep», evoquen la creació i la sexualitat de la terra; els oros estan representats per un gran «Sol» central, d’on parteixen els rajos que formen l’arquitectura d’un laberint que evoca la matèria, l’artífex, els camps llaurats per la mà del home...; les espases representen amb la silueta del «Xiprer» i evoquen l’ intel•lecte, per aquest motiu apareix, escrita en el mur, una poesia de la Bego Ricart Roca, on la repetició del mot nodrir enllaça la paraula, el pensament i la lletra amb les formes inanimades que s’interrelacionen damunt d’una gran taula parada amb elements significatius de l’eterna, cíclica i no permanent relació de les coses: copes plenes de vi, contenidores del vermell més viu, que vessen líquid unes dins les altres per mostrar els vasos comunicants de les emocions.


Joan Raven
Pintor i artista. Ha treballat diferents llenguatges que ha unit en més d’una ocasió. Va estudiar Història de l’Art a la Universitat de Barcelona i desprès de molts anys d’aprenentatge autodidacta va completar la seva formació amb una diplomatura en Arts, Oficis i Joieria Artística. Les tasques de pintor muralista i de tallerista en l’educació especial són una constant en la seva vida.
És vegetarià i uneix l’art al seus coneixements de ioga. La practica del budisme i del xamanisme li han permès aprofundir i crear vincles d’unió amb el pensament i les manifestacions místiques i espirituals d’altres cultures.
És coordinador de la Mostra Internacional VIDET (vídeo i arts), ha exposat en diferents països i té obra en diverses col•leccions